Rabu, 28 Januari 2009

anda mungkin..

...boleh tersenyum kalau dah terbiasa dengan lawak 'one-liner' seperti dibawah :

lawak gangster : bagi seorang yg dah biasa kena 'kutip', mesti dia lega bila dapat ugutan "nak kena campak ke?"

lawak kuno : maka berkatalah sang dinosour, "old skool nyerrrr"


on any given day, aku boleh gelak besar dengan lawak macam ni. tapi hari nih pasal dah terlalu boring, nak senyum pun jadi malas..

btw, kepada sesiapa yg rasa nak gelak besar, boleh nonton Flight of The Conchords.. mereka buat lawak sambil buat lagu. genius