Rabu, 10 November 2010

what's new today!

Hi friend,
How are you doing recently? Do you need famous brand of electronic products with original quality and international warranty? Then you can go to this website:
wsye.co.cc They may provide what you want and i'm sure you must be satisfied.
Enjoy your shopping!
Best wishes!

Rabu, 30 September 2009

kunjungan raya...

ni gambar (maaf tak terpikir pun nak bergambar sebenarnya)









ni snippit video.. sayang last part ekspresi muka tak rekod... huhuhu




video

Selasa, 31 Mac 2009

.. dan aku tidak merokok, tapi turut terkena tempiasnya

sekiranya anda seorang perokok tegar, anda pasti perasan yang sejak kebelakangan ni, hampir semua stok kotak rokok baru ada gambar yang berkaitan dengan penyakit akibat merokok dan sesungguhnya gambar gambar itu memang berjaya membuatkan perasaan geli geleman seseorang muncul (lucu bila tgk muka member mencebik tapi pada masa yang sama geledah kotak rokok carik rokok.. macam masukkan tangan dalam mangkuk berisi ulat hidup pun ada juga ekspresinya). tak dinafikan kerajaan melalui kementerian yg bertanggungjawab tidak 'main-main' lagi dalam usaha meningkatkan kesedaran terhadap komplikasi akibat merokok ni. walaupun secara peribadinya aku tak rasa cara ni efektif melangkaui 25% dari expectation, tapi biarlah, janji effort tuh ada.. kot?

sebagai seorang yg tidak merokok, aku tak kisah sangat dengan kempen nih. malah aku rasa cara ni pelik kerana aku pasti dalam reramai manusia kat mukabumi malaysia nih, mesti ada seorang dua yang akan meningkatkan pulak jumlah belian kotak rokok dengan design macamnih atas dasar minat 'suka kumpul barang rare'. tapi pada aku itu bergantung pada citarasa la, duit dia pun kan?

tapi malam ni, walaupun aku tau bukan salah kementerian yg bertanggungjawab secara direct, buat pertama kali aku 'terasa' kesannya dan buat pertama kali aku memahami hati perasaan kengkawan yg selalu duk menyumpah tiap kali beli kotak rokok. marah nih. kenapa la nak kena letak gambar nih besar besar? dan kenapa aku pulak yang terkena?




dah la aku makan on the go. hilang selera aku nak makan masa tengah tak sihat nih...

Ahad, 15 Mac 2009

Bila Jenaka Berbau Metal...

i just have to blog about this...

artikel ini dipetik dari Junk Online


Rotting Christ @ Stadium Melawati, Shah Alam, MY, 9 May


Greek black metal pioneers Rotting Christ bring their 20-plus years of thrashing to Malaysia in May (that is, if the powers that like-to-be don't get in the way).

The band announced the date on their MySpace, but little else is known at this moment. They have recently released a double-DVD, double-CD compilation entitled Non Serviam: A 20 Year Apocryphal Story. We'll head you headbangers up when we get more bangin' buzz. Meanwhile, thanks to Junk reader Doom Eulogy for the early props!



first and foremost. i have nothing against black metal or any other metal music. i grew up surrounded by this music altho i dont dig these music as much as people expect me to. so my comment regarding this piece of article is not bias on anything bad towards the music. just logic

most of people in malaysia (ok, so lets narrow it down to : mostly malays, people of selangor) knew that, by first glance of the title, this article must have been a joke. not to be taken seriously at any cost. somehow the idea of seeing these words in the same sentence is somewhat bemusing. too literal to be consume directly by any sane malaysian and any metal music lover who reside in malaysia for that case. further read of this article suggest that even the writer dont think he's writing the real stuff. personally, i think the original title was supposed to be Kota Bahru instead of Shah Alam, but since the motherjoker know that would have give it away at first read, they change it to shah alam instead (April Fools is near btw). OR any statement contain the words 'rotting christ', 'metal band' and 'shah alam' should only exist in this example : "A black metal fan from Shah Alam walk all the way to Cambodia to attend a free-for-all concert by Rotting Christ". any malaysian would believe this rather than the article's title.


... just my point of view, who cares anyway right?

Selasa, 3 Mac 2009

the place where i will never set foot on...

if somehow you are reading this, either you stumble upon it or you are someone who knows me alot. therefore, i categorize u as friends. and if you are my friend, you must have know lots about me. but there are also some things about me that not even family related or friends, knows about. today i've decided to share something with you presumably my friends.

there are places in this world i love to set my two feet on, let say, one of them is disneyland, among others. but rest assured, i will never, set even my tiniest intention to this place. no matter how flattering the offer, a big 'f**k you' will answer your request if you, my friend, choose to force me to go to that place and this place


Ahad, 22 Februari 2009

tunggu sekejap...

sabar ye... tahan skit ye... tak lama dah.... jgn ko mati lagi sehari aku nak ganti ko plak, sudah.. byk nih data nak transfer...

hai la encik harddisk, memang la bagus kapasiti ko besar, tapi sekali ko fail, besar jugak la masalah ko bagi kat aku


..... mana resit ko aku nak hantar claim warranty nih? huhuhu

Jumaat, 13 Februari 2009

SONY Launch New Gadget

there's nothing as exciting than hearing your favorite brand launches its latest product. and what excite u more when the news was brought to you by Onion News Networks!
yeay~!